Saturday, March 12, 2011

Radiomarkt Rosmalen 12 maart 2011

Velen hebben er naar uitgekeken en eindelijk was het vandaag zo ver; de jaarlijkse radiomarkt in het Autotron te Rosmalen.

Met 3 medeamateurs ging ik al vroeg op stap (de fam van Dommelen, PA0BFO,PA1SSB,PA1LD en ondergetekende PA1PXL). Aangekomen bij de afslag Autotron was het al behoorlijk druk en in colonne reden we het parkeerterrein op.
Binnen was het op dat moment al gezellig druk,en het viel ook op dat veel standhouders hun 'vaste' plaats weer hadden.
Opvallende zaken waren de End-feds van PA3EKE, de engelsmannen met hun laptops, de saaie stand van de Veron en de vele zaken die niets met Radioamateurs te maken hebben.

 Rond 11 uur was het behoorlijk druk, zie de foto hierboven.

Ik vond het weer een gezellige beurs, veel gezien (en weinig gekocht), bekenden gezien en gesproken, wat ideeen opgedaan en rond 1430 tevreden huiswaarts gegaan.

Due to the very local subject this message is not translated.

4 comments:

 1. Het was toch weer leuk. Ik zal vanavond ook wat plaatsen met een foto van de aangekochte spullen.

  73, Tjeerd

  ReplyDelete
 2. Ook op het NAT staan er altijd weer stands die niet veel metde hobby te maken hebben. Maar ik ben wel benieuwd, wat was er zo bijzonder aan de stand van PA3EKE ??? 73, Bas

  ReplyDelete
 3. Hey Bas

  nou had nog niet eerder een stand van PA3EKE met de endfeds gezien, er was veel belangstelling.
  In tegenstelling tot de Veron-stand; geen uitstraling of activiteiten, kortom een gemiste kans wat mij betreft.

  ReplyDelete
 4. Hallo Ton, PA3EKE heeft het handig aangepakt en een commercieel gat in de markt gevonden. Zijn antenne's doen het goed en dan verkoopt het makkelijk. Maar als je zelf zo een end-fed maakt werkt hij natuurlijk net zo goed. Misschien nog wel beter en zeker goedkoper. Wat betreft de VERON stand, die stond hier op het NAT ook en is al tig jaar hetzelfde. Het gaat mij op zo een beurs ook vaak om de contacten en de idee├źn, toch koop ik meestal weer teveel. 73, Bas

  ReplyDelete